Ko hoće peticu?
5 posters
Evo skole! :: Srpski jezik :: Pravopis
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Ko hoće peticu?
Evo još jednom novog teksta za ispravljanje:
zaposleni u hotelu poletarac spremili su za učenike koji tu dolaze na ekskurziju ne zaboravan doček hotel se nalazi na obali jezera palić i izgrađen je davne 1978 godine nepropustite plovidbu s čamcem po mirnoj površini vode poželiteli možete se i okupati za starije posetijoce organizuje se vožnja čarter avijonom
"Zaposleni u hotelu Poletarac spremili su za ucenike koj tu dolaze na ekskurziju ne zaboravan docek.Hotel se nalazi na obali jezera Ppalic , i izgraden je davne 1978 godine.Nepropustite plovidbu s camcem po mirnoj povrsini vode.Pozelite li mozete se i okupati .Za starije posetioce organizuje se voznja carter avijonom.
Kristina- Broj poruka : 3
Datum upisa : 27.09.2010
Zaposleni u hotelu Poletarac spremili su za ucenike koj tu dolaze na ekskurziju ne zaboravan docek.Hotel se nalazi na obali jezera Palic i izgradjen je davne 1978 godine.Ne propustite plovidu camcem po mirnoj povrsini vode,pozelite li mozete se i okupati.Za starije posetioce organizuje se voznja carter avionom.
nevena- Broj poruka : 64
[quote="nevena"]Zaposleni u hotelu Poletarac spremili su za ucenike koj tu dolaze na ekskurziju nezaboravan docek.Hotel se nalazi na obali jezera Palic i izgradjen je davne 1978 godine.Ne propustite plovidbu camcem po mirnoj povrsini vode,pozelite li mozete se i okupati.Za starije posetioce organizuje se voznja carter avionom.
A o kom tekstu pricamo kazite mi..........
Milan- Broj poruka : 97
Godina : 25
Zaposleni u hotelu Poletarac spremili su za ucenike koj tu dolaze na ekskurziju nezaboravan docek.Hotel se nalazi na obali jezera Palic i izgradjen je davne 1978 godine.Ne propustite plovidbu camcem po mirnoj povrsini vode pozelite li mozete se i okupati.Za starije posetioce organizuje se voznja carter avionom.
[quote="nevena"]
nevena ::Zaposleni u hotelu Poletarac spremili su za ucenike koj tu dolaze na ekskurziju nezaboravan docek.Hotel se nalazi na obali jezera Palic i izgradjen je davne 1978. godine.Ne propustite plovidbu camcem po mirnoj povrsini vode,pozelite li mozete se i okupati.Za starije posetioce organizuje se voznja carter avionom.
EEEEE............................................Uciteljiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee napisala sam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mnogopoštovana i nadasve cenjena gospođice Neno, Vaša borba za peticu bila je duga i mukotrpna, ali - uspešna.
Čestitam!
Čestitam!
Idemo na novi tekst:
u beogradskoj ulici nalazi se jedan kineski restoran u koi moi prijatelji i ja često zalazimo vlasnici su vrlo simpatični kinezi spremaju ukusna i zanimljiva jela prostor je lepo opremljen i neprestano se čuje prijatna muzika jer je stalno uključen radijo pitala sam kuvare odakle su i dali im ne dostaje njihovo rodno mesto oni su mi odgovorili da se grad iz koga su došli zove peking i da nemogu nikad da ga zaborave
u beogradskoj ulici nalazi se jedan kineski restoran u koi moi prijatelji i ja često zalazimo vlasnici su vrlo simpatični kinezi spremaju ukusna i zanimljiva jela prostor je lepo opremljen i neprestano se čuje prijatna muzika jer je stalno uključen radijo pitala sam kuvare odakle su i dali im ne dostaje njihovo rodno mesto oni su mi odgovorili da se grad iz koga su došli zove peking i da nemogu nikad da ga zaborave
Sanja ::Idemo na novi tekst:
U beogradskoj ulici nalazi se jedan Kineski restoran u koj moi prijatelji i ja često zalazimo vlasnici su vrlo simpatični Kinezi spremaju ukusna i zanimljiva jela prostor je lepo opremljen i neprestano se čuje prijatna muzika jer je stalno uključen radijo pitala sam kuvare odakle su i da li im nedostaje njihovo rodno mesto oni su mi odgovorili da se grad iz koga su došli zove Peking i da ne mogu nikad da ga zaborave
Pa šta si ispravila? Samo dve greške si ispravila?
Kao da ništa nisi ni ispravljala.
Skoro sve greške su ostale, čak si ubacila i neke nove
Kao da ništa nisi ni ispravljala.
Skoro sve greške su ostale, čak si ubacila i neke nove
U beogradskoj ulici nalazi se jedan Kineski restoran u koj moi prijateljii ja cesto zalazimo vlasnici su vrlo simpaticni
Kinezi spremaju ukusna zanimljiva jela prostor je lepo opremljen i neprestano se cuje prijatna muzika jer je stalno ukljucen radio pitala sam kuvare odakle su i da li im nedostaje njihovo rodno mesto oni su mi odgovorili da se grad iz koga su dosli zove Peking i da ne mogu nikad da ga zaborave
Kinezi spremaju ukusna zanimljiva jela prostor je lepo opremljen i neprestano se cuje prijatna muzika jer je stalno ukljucen radio pitala sam kuvare odakle su i da li im nedostaje njihovo rodno mesto oni su mi odgovorili da se grad iz koga su dosli zove Peking i da ne mogu nikad da ga zaborave
Ivana- Broj poruka : 8
Datum upisa : 03.02.2011
kakve greske pa sad uciteljiceeeeeeeeeee
Ivana- Broj poruka : 8
Datum upisa : 03.02.2011
Ogromne.
Kao prvo, nigde tačke, nigde velikog slova na početku nove rečenice.
Da ne govorim o ostalim greškama.
Kao prvo, nigde tačke, nigde velikog slova na početku nove rečenice.
Da ne govorim o ostalim greškama.
Strana 2 od 2 • 1, 2
Evo skole! :: Srpski jezik :: Pravopis
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu