Čavrljanja
+2
Milan
Sanja
6 posters
Strana 3 od 6
Strana 3 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Čavrljanja
Ima jos nesto sto mozemo da resimo ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nevena- Broj poruka : 64
Datum upisa : 27.09.2010
Pa probaj da rešiš taj zadatak iz srpskog bez greške.
Imaš na "pravopisu" navedena neka od pravopisnih pravila.
Podseti se tih pravila, pa onda pogledaj šta si zaboravila da ispraviš.
Imaš na "pravopisu" navedena neka od pravopisnih pravila.
Podseti se tih pravila, pa onda pogledaj šta si zaboravila da ispraviš.
Uciteljice Milan mi je rekao da vise nema net...Dobro videcu.
Eyyyyyyyyyy uciteljice probala sam da napisem tekst ispravno...
Videla sam, sad si uradila bolje. Ostala ti je još samo jedna greška koju treba da ispraviš.
probacu da je otkrijemmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!
Moram da idem da ucim jos malo prirodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!Joj sto mi se ne uciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cao svima!!!!!!!!!!!!!!Sta ima???????????????????????????????????????????????????????????????????????
nista bona hehe
Milan- Broj poruka : 97
Godina : 25
igras onu igricu sa motorima i skejtom
Uciteljice uradila sam ono iz sroskog,ali nisam ponovoo pisala nego sam ispravila onaj od juce!!!..............................................................
Da igram!!!!!!!!!!!!!!A zasto?????????????????????????????????
onako pitam jer ja igram he se rimuje
jer uciteljica ovde???????????????????????????????/
Poslednji izmenio Sanja dana Pon Okt 04, 2010 9:08 am, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : JE LI)
Nego da te pitam smo imali jos nesto sem pepeljugei ono iz matematike i iz, radne sveske??????????????????
odgovorila sam ti na matematiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poslednji izmenio Sanja dana Pon Okt 04, 2010 9:06 am, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Na matematiCI !)
video sam a cujes ti mene sta imamo jos za domaci
pa iz radne sveske sutra radimo sa uciteljicom Ivanom!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaa iz matematike nzm.................jer si video ono iz matematike?????????????????????????????????????????????????????????
Poslednji izmenio Sanja dana Pon Okt 04, 2010 9:07 am, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : JESI LI !)
sta?????????
Sta radis a????????????????????